Skip links

Kurser

Online kursus i grundlæggende branding

– er kurset for dig, der gerne vil blive mere skarp i din kommunikation af kerneydelsen, og historien om virksomheden. Det er grundstenen for din marketingstrategi, og kan give dig en god start på dine planer for hvordan du skal nå dine kunder.

 

 

Content kalender
Et værktøj til struktur, er din content kalender. Her et eksempel på, hvordan den kan se ud.

Kurset vil hjælpe dig med dit brand og din struktur

Vi kommer omkring den måde, du arbejder med dit brand, og vi vil arbejde med noget af det, der skal styrke din forretningsprofil generelt, over for dine eksisterende og nye kunder.

Du vil lære lidt om, hvordan din adfærd, påvirker kundens beslutning om at handle lige præcis hos  dig, og hvordan du laver et stærkt fundament og plan for at nå endnu længere ud.

Jeg vil også hjælpe dig med at kigge på din forretning, udefra og ind. Komme med en lille analyse af, hvor jeg tænker du kan gøre en indsats, og ikke mindst, hjælpe dig med at stikke en kurs, der passer ind i din hverdag, og til det DNA, du skal skabe dit navn på.

 

 

 

Hvorfor skal jeg tage dette kursus?

Det skal du, fordi kun du kender dit eget produkt. Og om du selv sidder med din markedsføring, eller har nogle til det, så er essensen i dit produkt, også dig. Og hvordan får du så fat i kernen af dig, dit DNA og dit produkt.

Her er lige nogle værdier, dette kursus vil give dig:

  • Selvsikkerhed omkring dine kerneværdier.
  • En rød tråd i alt hvad du gør, både dig i den fysiske verden, men også online.
  • Et solidt kendskab til dit Selling point – hvad er kernen i det, du sælger.
  • Et godt udgangspunkt for din fremtidige markedsføring, hvad du skal være kendt for.

Du kan læse mere om, hvad det er jeg kan lære dig, lige her.

Næste kursus 2023:

D. 26.4 del 1 og D 17.5 del 2

 

 

Vil du med? Så send mig en mail på lotte@brandyourbizz.dk, så skriver jeg dig på listen, og det er ikke en bindende tilmelding, du laver, blot en tilkendegivelse om, at jeg skal reservere en plads til dig. Du bliver bedt om, i starten af april, at lave en bindende tilmelding, hvor du også skal betale halvdelen af kursus prisen.

Pris: 7.500 eksl. moms pr. pers.

Return to top of page