Hvem er hende Lotte Mouritsen så?

Jeg har en bred og dybdegående uddannelse inden for digital markedsføring, ledelse og samarbejde og har arbejdet som mentor.

Som indlægsholder har jeg erfaret min evne til at undervise, vejlede og formidle min viden til andre. Jeg har nu drevet selvstændig virksomhed i knap 12 år og er samme tid CMO (marketingchef) ved Growings. Som selvstændig ved jeg om nogen hvad det kræver af tid og ressourcer når det kommer til markedsføring og branding af et produkt eller en hel virksomhed, og denne viden vil jeg gerne dele, så tag med på et eventyr og tag første skridt mod fremtiden sammen med mig ved at tilmelde dig mit kursus i marketing og branding eller overvej om du skal bruge mig som konsulent i netop din virksomhed.

Jeg lover dig at ingen tid er spildt. Når du eller din virksomhed vælger mig som samarbejdspartner, vil i mødes af personen Lotte og ikke bare en virksomhed. Jeg ER min virksomhed og derfor kan jeg love en mere personlig oplevelse end ellers.

Alt i alt er jeg og BrandYourBizz i besiddelse af en stærk teoretisk baggrund med omfattende praktisk erfaring. De alsidige kompetencer inden for digital markedsføring, ledelse og strategisk planlægning gør mig til en stærk kandidat for enhver organisation, der ønsker at styrke deres marketingindsats og ledelsesevner.

Længere nede på siden deler jeg mere personlige ting om min rejse til, hvor jeg er i dag. Om at stå ved, hvad man har med i bagagen, og om at turde tage nogle valg – tilvalg og ikke mindst fravalg!

Hvis du vil læse mere om mig, se mit CV og hvad jeg har lavet i årenes løb, kan du finde mig på LinkedIn (link under billedet)

Min faglighed, sat på spidsen!

Jeg kommer ud og holder oplæg i netværksgrupper, i teams, på virksomheder eller andre steder, hvor der er en sammenkomst.

 

Et faglige oplæg kunne være:

Hvem er du? Og bruger du dig, i din markedsføring?

Det handler om personlig branding. Om at stå stærkt med sin virksomheds profilering. Om at tiltrække de rigtige kunder, og medarbejdere. Tjen penge på din kommunikation!

Jeg giver dig de lavthængende frugter, du nemt og hurtigt kan plukke, i forhold til den “nemme” markedsføring.

Oplægget varer 15-20 min og der kan med succes tilrettelægges en kort workshop efterfølgende, hvor der laves små øvelser der giver eftertænksomhed.

Jeg kan også lave et oplæg/foredrag, tilpasset emner eller ønsker fra lige netop din virksomhed.

Du kan hvad du vil. Hvis du gider….

Den sætning fik jeg af min klasselærer i 9. klasse. Og dengang gav den ingen mening for mig. Jeg troede faktisk hun kaldte mig doven, lige der!

Nedenfor kan du læse lidt om den rejse, der startede knap 10 år senere, hvor det viste sig, at det kunne jeg, men det var ikke bare lige, hvis jeg gad… Det handlede i den grad om vilje. Om kærligheden til mit rå JEG. Om at kigge mig selv i øjnene og være ærlig.

Jeg kommer ud og holder oplæg om, hvordan jeg gjorde, og hvordan jeg bruger det i min hverdag, både privat, men i særdeleshed også i mit virke som selvstændig.

Det hedder: Du kan hvad du vil!

Har du prøvet at skrive din livshistorie? En biografi, nærmest?

Det har jeg.. Eller, jeg har fortalt min historie til en fantastisk forfatter og psykoterapeut som har skrevet den for mig. Men med et enkelt fokus… Recovery ud i et liv, uden medicin.

Jeg har brugt 4+ år på at fortælle min historie, til denne bog:

Livet Med Og Efter Bipolar Lidelse

Forfatteren er: Sara Vafai-Blom. 

Og jeg er en af historierne om “EFTER” Bipolar.

Jeg har kæmpet r**** ud af bukserne, på at nå til, hvor jeg er i dag. Det har kostet på den personlige bankbog, for jeg har måtte tage mange og hårde beslutninger om, hvem der skal være i mit liv, og i min omgangskreds.

Det har kostet penge – mange penge. For en omlægning i livet er ikke bare et indskud til en ny lejlighed, eller et nyt sæt tøj.

Det har kostet blod, sved og tårer – mange tårer. For svære beslutninger kommer med en konsekvens. Et valg er også et fravalg. Men det har været det hele værd, selv om jeg har mistet en del menneskelige relationer på vejen. Men jeg er hvor jeg er i dag, uden medicin, fordi jeg har taget de valg.

 

Jeg er ikke Bipolar mere. Jeg har mentaltrænet mig ud. Mentaltræning er min evige følgesvend. Og den erfaring, har jeg taget med ud i mit virke som marketingskonsulent, og der er en del redskaber, jeg lærer fra mig, når jeg træner selvstændige og iværksættere i at håndtere deres branding.

For disciplin og struktur er en del af en god strategi.