Skip links

Online Kursus

MasterClass i Branding og profilering

Læs om indholdet HER

Der er åben for tilmeldinger til Online MasterClass hold 1, der starter d. 16. maj eller hold 2, der starter d 27. maj. Du tilmelder dig på mail til Lotte Mouritsen: lotte@brandyourbizz.dk

Husk at skrive i emnefeltet, hvilken startdato du ønsker.

dato ark

Du kan også tage denne MasterClass alene, i et eksklusivt undervisningsforløb.

Prisen for 4 individuelle undervisningsdage er 27.995,- eksl. moms

Lynstrategi for Digital Succes: Mestr dit Sociale Medie på 3 Trin

Boost Din Online Synlighed og Skab Engagerende Indhold Med Effektive Sociale Medie Strategier
Er du klar til at tage din første dykkertur ind i den digitale verden?
Mini onlinekurset, “Lynstrategi for Digital Succes: Mestr dit Sociale Medie på 3 Trin”, er en fremragende forsmag på mit omfattende kursus i strategisk markedsføring, specielt skræddersyet til det danske marked.
Dette lynkursus giver dig grundlæggende værktøjer til at skabe din digitale repræsentation, etablere en effektiv kommunikationsstrategi og planlægge engagerende indhold på sociale medier.
Udforsk magten ved forskellige sociale medieplatforme og opbyg en stærk digital tilstedeværelse, der virkelig taler til din målgruppe.
Når du er klar til at tage det næste skridt, inviterer vi dig til at dykke dybere med det omfattende kursus, “Brand din virksomhed effektivt: Lær om strategisk markedsføring – online kursus.”.
Tilmeld dig gratis nu for at kickstarte din digitale rejse og transformer din virksomhed med vores effektive strategier for sociale medier og strategisk markedsføring.

Du kan få en gratis forsmag på kurset lige her

 

Når du skal kigge på, hvordan du skal markedsføre dig, er det ekstremt vigtigt, at du har en plan. Det er godt at have en plan i dit hoved, men når hverdagen for alvor rammer, så forvinder den ind bagved driften. Og det er faktisk når du har allermest travlt, du skal sælge mest.

Det lyder måske som begyndende stress, men det er jo en proces at sælge, og det er de færreste, der lukker et salg, samme dag, kunden opdager dit produkt. Så planen er, at du mens du sælger og drifter, samtidig stadig planter frø “ude i marken” og det er din markedsføring, der skal hjælpe dig med det. Er det planlagt rigtigt, arbejder din forberedelse for dig, uden du behøver at være aktiv.

Jeg har lavet en tjekliste, som du kan bruge, men det kræver lidt forarbejde at nå dertil, hvor du kan begynde at indarbejde det til rutinerne. Jeg guider dig igennem dine til- og fravalg, så du i sidste ende står med en effektiv plan, designet til dig og din forretning.

Du kan rykke direkte til start,og tage den store pakke, lige her

Hvorfor skal jeg tage dette kursus?

Det skal du, fordi kun du kender dit eget produkt. Og om du selv sidder med din markedsføring, eller har nogle til det, så er essensen i dit produkt, også dig. Og hvordan får du så fat i kernen af dig, dit DNA og dit produkt. Hvordan kan du bede andre markedsføre dig og dit produkt, før du selv er den skarpeste på det?

 

Return to top of page