Vil du gerne blive bedre til det der markedsføring? Det der med at have en plan, få den ført ud i livet, og rent faktisk interagere med kunderne?

MASTERCLASS i Branding. 

Det sidste kvartal af 2023 brugte jeg med nogle gæve selvstændige, hvor jeg testede et forløb af i 4 trin. Og det viste sig så, at det var lige i øjet af, hvad små virksomheder og solo selvstændige har brug for, når de har kørt et stykke tid. (Og for de helt nye, til at få arbejdet planen ind fra start) For det der sker mange gange, når man har løbet en virksomhed op, er at der er kommet en del produkter til, og nogle er blevet lidt mere passive. Der er også en del kunder at holde styr på. Og sørme om der ikke også er en leder eller selvstændig, der godt kan blive lidt forvirret, når man spørger hvad deres bedste produkt er… 

Det er slet ikke unormalt. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen for alle os, der bare har ambitioner om at gøre det så godt vi nu kan, blive økonomisk uafhængige, og bare gerne vil leve af det vi er bedst til… Men når fokus går ned i drift, og du glemmer hvad du egentlig helst vil, fordi du løber der hvor pengene kommer, så kan du nok godt bruge en lille rusketur, et lille spark bagi, og fornyet energi. DET kan min MASTERCLASS – i hvert fald, hvis du spørger dem, der har været igennem den indtil nu. 

What´s in it for me?

Kort fortalt så handler det om at blive bedre til at formidle hvad du er god til. Og få fokus på det eller de produkter, der er kernen i virksomheden. Og få gjort det sjovt at drive din markedsføring. Og meget mere end det, som vi arbejder med i de detaljer, jeg vil hjælpe dig med at få styr på. For det er det jeg kan! Lige der, hvor hverdagen rammer. Kunderne skal have det, de efterspørger, og falder det lige lidt udenfor planen, så tilretter du selvfølgelig bare. for det gør vi jo! Men selv om du tilpasser, så skal du have fokus. Og du kan lynhurtigt komme væk fra det, der oprindeligt var kernen i, hvorfor du startede op. 

Når du tænker årshjul, marketingsplaner og kommunikation, får du så fornemmelsen af, at det er en kæmpe elefant, der skal fortæres, for at få hul på det? Så er du lige som de fleste. Men sådan behøver det ikke at være.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at gøre det nemt og jordnært. OG jeg vil gerne “træne” dig så det kommer ind i din hverdag, og bliver overskueligt. Nemt bliver det aldrig, men hvis du nu kan overskue det, så bliver det i hvert fald nemmere. For hvordan skal en elefant fortæres?

EN BID AF GANGEN!

Denne elefant skal du spise over en periode på ca 3 mdr. og så er der opfølgning en måneds tid efter vi har gennemgået sidste modul.

Jeg læste et opslag på LinkedIn der fik mig til tasterne. For en anden ting, jeg gerne vil fremhæve er, at du aldrig står alene med arbejdet efter du har gennemført min MasterClass. Der er nemlig også opfølgning med i pakken. Og det er jo altid efter et kursus (det var det jeg læste om på LinkedIn) at du regner med det kører af sig selv. Det gør det altså ikke nødvendigvis… Det bliver nemlig lynhurtigt hverdag. Og hvis du ikke øver dig, så kan du ikke ændre på de vaner, du havde før, og som du falder tilbage i.

 

 

Jeg underviser både fysiske og online i min Masterclass, så geografi er ikke en undskyldning…

En hurtig lille spoiler: Det tager tid!

Det tager tid at forberede sig. Det tager tid at gennemføre. Og du skal afse tid til at fastholde dine nye rutiner bagefter.

Så hvis du synes, der er gået lidt for meget drift og hamsterhjul i din arbejdsdag, så ring!

Det koster kun 5995,- ex moms. (- Pjat, det koster dig ikke noget at ringe – 4272 9609) 

MasterClass i grundlæggende branding