Mit navn er Diana. Jeg har fået lov at overtage bloggen til at fortælle lidt om livet hos BrandYourBizz.

Min Praktik hos BrandYourBizz

At finde den rette balance mellem arbejde og livets udfordringer kan være en kompleks opgave, især når man kæmper med både bevægeapparatets udfordringer og ADHD. Min praktik hos BrandYourBizz har været en øjenåbner og et vigtigt skridt i min rejse mod at finde denne balance.

Min Baggrund

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom og brænder for at arbejde indenfor mit fag. Markedsføring er dynamisk og kræver konstant tilpasning og kreativitet – noget jeg er klar til at levere. Dog har mine fysiske begrænsninger og ADHD skabt en række udfordringer, som jeg har været nødt til at navigere igennem.

Hos BrandYourBizz har jeg fundet en arbejdsgiver, der ikke kun ser mit potentiale, men også forstår og respekterer mine begrænsninger. Lotte, som er ejer af BrandYourBizz og min nuværende chef, har været en uvurderlig støtte. Hun har en særlig evne til at tilpasse arbejdsopgaver og timer, så de passer til mine behov. Det har gjort det muligt for mig at bidrage effektivt uden at blive overvældet.

Nyttige Redskaber og Metoder

En af de mest betydningsfulde ændringer, jeg har oplevet, er brugen af at indtale mine ideer og tanker når hovedet kører derudaf, men kroppen er træt og øm. Lotte opmuntrede mig til at bruge dette værktøj for at reducere den tid, jeg fysisk skal sidde ved computeren. Det har ikke kun lettet arbejdsbyrden, men også øget min produktivitet og kreativitet. Jeg kan nu lave brainstorms og noter, mens jeg hviler.

Vi har arbejdet sammen om at finde ud af, hvor mange timer jeg kan arbejde om ugen. Dette har været en proces med prøven og fejl, men en utrolig vigtig en. Gennem åben kommunikation har vi fundet en struktur, der fungerer. Jeg arbejder nu et fleksibelt antal timer, som varierer afhængigt af min dagsform og de opgaver, der skal løses, vi er endnu ikke nået til en afgørelse af hvor mit niveau vil ligge når jeg skal søge job i fremtiden.

Konklusion

Min tid hos BrandYourBizz har været en lærerig og positiv oplevelse. Jeg har fået muligheden for at afprøve, hvor mange timer jeg kan arbejde, og samtidig fået støtte til at finde arbejdsmetoder, der passer til mine unikke behov. Denne praktik har ikke kun været en mulighed for at udvikle mine faglige færdigheder, men også en rejse mod bedre balance og forståelse af mine egne grænser.

Jeg ser frem til at fortsætte denne rejse og håber, at min historie kan inspirere andre i lignende situationer til at søge fleksible og forstående arbejdsmiljøer. BrandYourBizz har vist, at med den rette støtte og tilpasning kan man finde en måde at bidrage effektivt og med glæde, uanset hvilke udfordringer man står overfor.