Men bare rolig – lige her, er det på den absolut bedste måde.

Jeg har brugt de sidste 4 år, plus det løse, på sammen med en forfatter og Psykoterapeut, at gennemgå mit liv. Det lyder voldsomt, men der er en hel bestemt årsag.

I 2005-6 fik jeg en diagnose, der hedder Bipolar Affektiv Lidelse. Til dem, der ikke lige ved hvad det er, så blev det i gamle dage kaldt Maniodepressiv, men det var ikke fuldt dækkende, så man gav den et nyt navn. En ny betegnelse. Jeg har aldrig været god til at få en label sat på mig, at sådan er jeg… Den eneste Label jeg har fået, jeg bærer med stolthed, er MOR og DATTER. Der er selvfølgelig flere, og jeg håber også at VEN er en af dem, men det er ikke mig selv, der giver mig den. Nok om Labels.

Pointen er, at jeg ville i hvert fald ikke have Bipolar skulle være en stor og drivende kraft i mit liv. Så jeg gik i samarbejde med min psykiater, i gang med at træne hårdt på at få kontrol over diagnosen, få styr på mit liv, og komme ud af den medicin, som var nødvendig for mig. Jeg vidste godt, medicin var en nødvendighed, der hvor jeg var dengang. Men jeg ville fra starten, have en plan om at trappe ud af den. Hvordan kan man så gøre det? Det kan man bl.a. gøre ved at mentaltræne. Og det blev min vej ud af medicinen, til et mere lyst og positivt liv.

Og nu indhenter fortiden mig. For jeg har som skrevet ovenfor, haft et forløb med en psykoterapeut, ikke for at få behandlinger eller hjælp, men faktisk for at hjælpe andre. Den gode Sara har skrevet en bog, hvori vi er 6 forskellige mennesker, der enten har, eller har haft, diagnosen Bipolar. Heri beskriver vi hver vores kamp, liv, udfordringer og ikke mindst, så deler vi vores bedste guldkorn, så vi kan blive en inspiration til andre, der lider. Andre, der er nu, hvor vi har været.

Vores behandlinger, variation af diagnosen, og måden vi lever i dag, er vidt forskellige. Det skal de også være… Ellers kan vi ikke inspirere flest muligt.

Jeg kan selvfølgelig ikke svare for de andre i bogen, men grunden til JEG gør det er, at jeg gerne vil fortælle min historie. Jeg vil gerne ud med budskabet om, at man ikke ER sin diagnose, man LEVER MED sin diagnose. Og det kan man godt gøre GODT!

I dag har jeg denne lille biks, du besøger her – BrandYourBizz. Her arbejder jeg med branding OG med mentaltræning ude ved virksomheder, FORDI et godt og positivt arbejdsliv, er lige så vigtigt, som at du har det godt privat. De ting hænger unægtelig sammen. Og vi arbejder i fællesskab om, at netop det, skal bære din virksomhed igennem din proces med hvad du skal være kendt for.

Oplæg – foredrag eller bare 10 min. ved tavlen?

Jeg starter dermed på et nyt kapitel i mit liv. Et kapitel, der uden tvivl, bliver anderledes end fortiden. Jeg har altid stået bagved, og motiveret, ordnet og skubbet forsigtigt på andre. Nu er det min tur til at stå i front, og blive markedsført, skubbet frem, og set! Det er langt over min komfortzone, men en personlig udfordring jeg har givet mig selv.

Jeg starter mit nye, mere offentlige liv, med at komme ud og fortælle min historie, om bogen, og mental træning og om at rejse sig igen. Om hvad det betyder, at have et godt og sammenhængende liv hvor arbejde og familieliv hænger sammen, gøre det man har lyst til, og ja, emnerne kan være mange, vinklerne flere… Så skal jeg komme forbi hos dig, så giv mig et kald på 42729609, eller på mail, på lotte@brandyourbizz.dk

Billedet af bænken er der, af en årsag. Det kan også være der, vi tager en snak om alt og intet, om livet, om fortiden, fremtiden eller om hvor DU gerne vil hen, og om jeg kan hjælpe dig i den rigtige retning.

P.S.

Bogen kan du købe HER