Skip links

Har du 10 min?

Oplæg – foredrag eller bare 10 min. ved tavlen?

I 2005-6 fik jeg en diagnose, der hedder Bipolar Affektiv Lidelse. Til dem, der ikke lige ved hvad det er, så blev det i gamle dage kaldt Maniodepressiv, men det var ikke fuldt dækkende, så man gav den et nyt navn. En ny betegnelse.

Jeg har aldrig været god til at få en label sat på. Den eneste Label jeg har fået, jeg bærer med stolthed, er MOR og DATTER. Der er selvfølgelig flere, og jeg håber også at VEN er en af dem, men det er ikke mig selv, der giver mig den. Nok om Labels.

Jeg vidste godt, medicin var en nødvendighed, der hvor jeg var dengang. Men jeg ville fra starten, have en plan om at trappe ud af den. Hvordan kan man så gøre det? Det kan man bl.a. gøre ved at mentaltræne. Og det blev min vej ud af medicinen, til et mere lyst og positivt liv.

I dag har jeg denne lille biks, du besøger her – BrandYourBizz. Her arbejder jeg med branding OG med mentaltræning ude ved virksomheder, FORDI et godt og positivt arbejdsliv, hvor man følger sin egen sti, og lever efter sin mavefornemmelse, er lige så vigtigt, som at du har det godt privat. De ting hænger unægtelig sammen. Og vi arbejder i fællesskab om, at netop det, skal bære din virksomhed igennem din proces med hvad du skal være kendt for.

Jeg starter derfor i 2023 med at komme ud og fortælle min historie, om mental træning og om at rejse sig igen. Om hvad det betyder, at være sig selv, også på arbejdet. leve autentisk, gøre det man har lyst til, og ja, emnerne kan være mange, vinklerne flere… Så skal jeg komme forbi hos dig, så giv mig et kald på 42729609, eller på mail, på lotte@brandyourbizz.dk

 

Måske du kunne finde dette interessant?

Return to top of page