Skip links

Ny lokation og nye aktiviteter i biksen

Hold på hat og briller, Lotte!

Jeg skal lige love for, at jeg har fået noget at rive i! 💗 Og man skal jo fejre de små successer, så nu får du lige en lille smøre fuld af reklamer, og ananas i egen juice. For det har jeg lige lyst til! 🫶

Først vil jeg gerne præsentere det nye kontorfællesskab i Hadsten. 🤩

StartUp.Nu House er et hus placeret MIDT i Hadsten by, du kan ned på banegården på under 2 minutter… Og så er der fri parkering, Wi-Fi og kaffe/te med i lejen, og bonus er nok mest, at det ikke er et nybygget kontordomicil, men et murstenshus med masser af sjæl og charme. Der er store planer for indhold i huset, bl.a. iværksætternetværk, uddannelsre og aktiviteter der skal understøtte hele den rejse, en hel ny iværksætter er på. Du skal, ved indgåelse af alle typer lejemål, blot smide 500 kr. eksl. moms, i opstartsgebyr.

Du kan få en lille rundvisning her

Der bliver også netværksgrupper, der vil bruge huset. En god blanding af etablerede og nye virksomheder. Iværksætternetværk og OJBN pt, men hvem ved…

OJBN

Østjysk Business Network bliver flyttet op i huset, og relanceres i en ny udgave, faciliteret af Per Rasmussen, og undertegnede. Uhh jeg glæder mig til at vi for alvor kommer i gang!

Hjemmesider på begge dele, samt nye kontaktoplysninger er vi lige ved at få styr på.

Hvis du er interesseret i at leje et kontor, eller et skrivebord, så skal du kontakte Gregers Petersen på mail@gregerspetersen.dk eller på tlf 4096 1503

Vil du høre mere om et medlemskab i netværket OJBN, så tager du bare fat i mig, så formidler jeg kontakt. Du kan ringe på 4272 9609, eller maile til mig på lotte@brandyourbizz.dk

Min verden er blevet større…

Når man bliver ringet op af en ny kunde, der ikke umiddelbart kender en, så er det spændende at finde ud af, hvor de har fundet dig.

Især, når man langt hen af vejen, primært får kunderne via netværk og kendskab, fra en der kender en osv…

Det skete for mig i februar. Og i mange år, har det været undtagelsen, at jeg er blevet valgt til, af en, som ikke har hørt om mig af omveje, fra en der kendte mig. (Indrømmet – jeg har måske heller ikke gjort det store, for at det skulle ske…) Men nu er jeg så blevet fundet og booket ind, af en, som har fundet mig via…Google. JUHUU.

Det er en vild følelse! Især fordi jeg jo tit oplever, at jeg er en kompleks størrelse. Det er ikke nemt lige at gennemskue, hvad det er mit wizz går ud på, men jeg er blevet skarpere, især af at aktivt bruge netværksgrupper, hvor man reelt øver at blive skarp på sin kerne kompetence. For jeg kan jo sagtens hjælpe mine kunder med det at skærpe sin pitch, blive skarp på sin profil, og kernehistorien. Men mig selv…. Det er ikke så nemt!

Det har resulteret i, at jeg er blevet godkendt som leverandør på tilskudspuljer, som NEXT step, SMV osv. Og det har gjort min verden større, at der sidder konsulenter rundt omkring, der peger i min retning, når der skal vælges leverandør til disse puljer. Jeg tager det som et skulderklap og et kæmpe gennembrud for lille mig.

Inspiration og bare god energi – Nu til reklamerne…

Galleri Grevelsgaard.

Jeg har en kunde, hvor jeg nærmest ikke er til at drive ud, når jeg er der.. Ja, det er lidt sjovt, for det er faktisk i en branche, jeg ikke før har bevæget mig så meget i. Men nu har jeg virkelig lyst til mere. 🤩

På deres hjemmeside står der bl.a. om stedet:

“Kvalitet og alsidighed er i højsædet hos os. Vi repræsenterer mere end 50 kunstnere indenfor billedkunst, skulpturer i bronze, granit, stål og glas samt kunsthåndværk i keramik, træ, emalje og glas. Hver kunstner er blevet håndplukket.

Hos Galleri Grevelsgaard finder du altid et mangfoldigt udvalg inden for unika kunst. Udover kunst har vi også et bredt udvalg af design så som tasker, tørklæder og fine unikasmykker i sten sølv, rav og emalje.​
I galleriet hersker en hyggelig og afslappet stemning, hvor du kan tage dig alt den tid du behøver, før du beslutter dig om et evt. køb af vores værker.”

JEG siger: 🫶 Hos Galleri Grevelsgaard er der bare…god stemning og god energi. Jeg sidder som regel i værkstedet og arbejder, og de er tit undrende over, at når der er allermest gang i den, så er jeg allermest begejstret. Der stormer tit 3-4 mennesker rundt omkring mig, og producerer og iværksætter og ordner og finpudser. Og jeg ELSKER det… For de ting de har i galleriet, og de ting de selv fremstiller – de er bare lækre, fuld af kvalitet og bare…inspirerende.. Jeg kan kun anbefale at køre forbi Fausing på Djursland, og kigge ind.

Glasmontre

Og så er der Charlotte!

Jeg kan blive helt forpustet, rørt og tom for ord, når Charlotte fortæller om hendes liv, og de udfordringer, hun har overkommet. 🤩 Og i dag taler hun om mange af dem, som om, det var bare noget hun lige skulle igennem, og det løste hun da bare lige, som at tage opvasken. Det kan i sig selv være svært nok at tage sig sammen til…men altså… Prø’lige at slappe af! Og så har hun valgt mig, til at hjælpe hende med hendes strategier, hendes digitale rejse og markedsføring af hendes koncept. Jeg er beæret! 

På hendes hjemmeside står der:

“Firmaet CharlotteKaas blev faktisk stiftet allerede tilbage i 1999 da jeg som en ung professionel håndboldspiller var med i et trafik uheld der vendte alting ”up site down” Og lige der, da jeg lå i hospital sengen og hverken kunne tale, gå, bevæge mig eller forstå hvad andre sagde og hvor jeg skulle lære ALT på nyt, besluttede jeg mig for at når jeg en dag kom tilbage til livet igen, ville jeg committe mig til at hjælpe andre med at leve deres liv fuldt ud hvad enten det er fysisk, mentalt eller at leve sin drøm.”

Og tilbage til livet, det må man sige, hun er kommet. 🫶 Nu tilbyder hun personlige forløb, hvor man kan få hendes hjælp til at flytte sig, fysisk og mentalt, til den bedste udgave af sig selv. Og hun har noget at have det i…

Min dybeste respekt til Charlotte. Tjek hendes side ud her.

Jeg kunne blive ved….

Jeg har mange flere 🫶 af disse fede, livsbekræftende historier i min kundeportefølje… Nu fik du lige et par stykker, og så skal du nok få lidt flere herinde, engang i fremtiden. Det var reklame nok for denne gang.

Jeg skal videre 🚙 ud og erobre verden. Så jeg har ikke tid til at sidde her og skrive til dig. (Tjøhø)

Du er velkommen til følge med i min verden på LinkedIn. 

Og du kan også lige nå at komme med på kurset her.

Ses derude 👋

/Lotte 💗

 

 

 

Måske du kunne finde dette interessant?

Return to top of page