Det er, hvad jeg kalder hende, min indre stemme, der holder mig til ilden, i forhold til min selvdisciplin i planlægning. Hvis hun ikke får opmærksomhed, så puha, ja, det … Det har altid været en af mine udfordringer, at skulle holde styr på “mig selv og mine mange planer”.

Hun er træls ind i mellem, men hun skal være der, for at jeg kan gøre det jeg gør, hver dag. Hun er min tvilling, min tro følgesvend, mit alter/ego. Hun kan være strid, når det kræves, og hun er omsorgsfuld, når jeg har brug for det. Jeg ved, hun er der af en årsag, og hvis hun begynder at være stille….så er jeg på vej i den forkerte retning, og så skal der arbejdes på at få hende tilbage igen. Ja, det er nok meget metaforisk forklaret, men ikke desto mindre en bevidst handling fra min side, at italesætte hun skal være der. Hun er en øvelse, jeg laver hver dag, og det bliver bare lidt nemmere for mig at gøre, hvis hun er metaforisk “til stede”!

Jeg har også diskussioner med mit indre. For hvis jeg ikke vil finde mig i, at der er nogen i den virkelige verden, der taler grimt til mig, hvorfor skulle jeg så finde mig i, at “mine indre stemmer” gør! Jeg har været min egen største fjende igennem mange år. Jeg var ikke god nok, til hverken det ene eller andet – faktisk var jeg jo bare en stor fiasko, hvis altså jeg skulle lytte! Men jeg blev enig med mig selv om, at det skulle jeg ikke mere. Jeg ville blive mit eget bedste heppekor, i stedet for. Min egen største fan! Så jeg begyndte at øve mig i, at ignorere de tanker, der gik på, at jeg ikke var en god nok… Og jeg øver stadig, for tvivl kan komme i mange forklædninger. Så det er noget, der skal trænes og øves, i alt evighed…Men tvivlen og stemmen, er bestemt blevet venligere…Det er nu nået et sted, hvor det er med til at gøre mig skarpere…Bedre, og mere motiveret, end før, hvor det trak mig ned.

Har du en indre stemme, der taler til dig?

Og i hvilket sprog og tone, bliver der talt?

Jeg sad med en af mine kunder forleden. Jeg havde skrevet hendes Kernehistorie ind til 12-14 linjer, og de var korte og konkrete, og fyldt med POWER. For det er hun – et ÆGTE Power house!

Hun er ekstrem bevidst om mange ting, i hendes liv, i hendes krop, og på det mentale plan. Men en lille ting, hun ind imellem glemmer at være opmærksom på, er hvordan hun egentlig taler OM sig selv, til sig selv. SER sig selv. Og når vi så taler BRANDING af hendes virksomhed, så er det faktisk ikke en bagatel, hvordan hun taler OM sig selv!

Hvis du ikke selv tror på det, fordi du tæsker dig selv mentalt, hvordan tænker du så, budskabet bliver modtaget?

Når jeg går ind i et strategisk arbejde ved en solo-selvstændig, eller en virksomhed, så kigger vi først og fremmest på, hvordan det nuværende selvbillede ser ud. (Jeg har en ret lang tjekliste over de områder, vi skal have igennem, men det her er i top 5 over de “værste syndere” og de mest kritiske punkter) I min verden, hænger branding sammen med selvbilledet hos virksomheden. Og har man overtalt sig selv til at man kun er middelmådig, ja, så er det nok også det, den er! Men det kan der arbejdes med, og det er HER jeg elsker at være…. I kompleksiteten mellem produkt og kompetencer, brand og selvopfattelse. Krydsfeltet, der skal få det hele til at gå op i en højere enhed.

Så nej, vi taler ikke kun om farver, grafik og tekst, og hvad du skal slå på i en annonce. Det er der mange der har taget meget længere uddannelser i, end mig. Men jeg tager mine menneskelige evner og uddannelser med ind i arbejdet, så vi finder helt ind til dit DNA, og finder ind til KERNEN i din forretningsmodel og produkt.

Husk, jeg holder kursus i det her. Se hvordan du kommer med på et af dem her: Kurser